Dag 3 Tur til Peles (Sinaia) - Azuga ( vinsmaksprøve) - Bran ( Draculaslottet)

Møt din engelskspråklige guide i hotellobbyen og sammen drar dere mot Sinaia, en av de vakreste fjellstasjonene i Romania, også kjent som ”Karpatenes perle”. Etter ankomst vil dere besøke det berømte Peles slott, sommerboligen til den tidligere rumenske kongefamilien.

Besøk med smaksprøver i Azuga – inkludert tre typer musserende vin. Tur / retur til villaen ved siden av slottet som serverer smaksprøver og lunsj. ! Her finnes bellowsost, røkt ost, fersk ost, saueost, cottage cheese, grønnsaker, brød, vann. Lunsjen består av tre retter pluss en flaske mineralvann

Etter besøket fortsetter turen til Bran hvor lunsj blir servert i en lokal restaurant og hvor du får besøke Bran slott, gjort kjent gjennom Bram Stoker’s bok som bostedet til vampyrgreven Dracula. 

Bran slott ligger ved inngangen til Rucăr-Bran-passasjen, ved veien som knytter Braşov til Câmpulung, og med fjelltoppene til Bucegi- og Piatra Craiului-fjellene ragende over seg. Karakteren til Bram Stoker, Dracula, er en transilvansk greve som bor i et slott plassert på en klippe høyt over en dal og med en strømmende elv under seg, i fyrstedømmet Transilvania.

I landsbyene som ligger rundt Bran verserer det en folketro på onde ånder som kalles spøkelser, eller “strigoi”. Inntil for et halvt århundre siden trodde folk at det eksisterte visse levende mennesker – “strigoi” – som levde normale liv i løpet av dagen, men hvis sjeler forlot kroppene deres om natten, mens de sov, og hjemsøkte landsbyene og pinte folket i søvnen deres. Disse onde åndene hjemsøkte ofrene fra midnatt til den første hanen gol, når evnen deres til å skade folket ble svekket 

Avskjedfest på en trivelig restaurant med god mat og drikke , smaksprøver på vin, dans og folkemusikk.