Dropp Syden - dra hit i stedet

Juni - September
Pris

Dropp Syden - dra hit i stedet! Viste du at Romania har 245 km med strand

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Juni - September
Ledige plasser:

Avreise fra Oslo Gardemoen med direkte flyselskapet Norwegian eller fra Sandefjord Torp med flyselskapet Wizzair. Ankomst Bucuresti.

Privat transfer til Nautical Sport & Luxury Club.

Nautic Sport & Luxury Club befinner seg i et rolig område rett på stranda mellom Mamaia Nord og Navodari. Stranda er privat og delt i to, - et fredelig område og et annet område nær musikkbaren Vivid beach. Adgangen til det private bassenget er gratis. Restauranten serverer tradisjonell rumensk mat i tillegg til å ha et internasjonalt kjøkken.

Nautical Resort

Havtemp snitt juli - august 25 / + 27

Nautical Hotell er circka 40 min avstand med buss eller taxi Eforie Nord elller Mamaia.

Standard dobbeltrom

Eforie Nord er familenes badeby. I tillegg til Agua Magic, Delfinariu og Acvariu Constanta har selve byen Eforie Nord sitt eget badeland og badepark på Bellonastrand. Det er også en fast lekepark for barn nedenfor gågata og det er fast cirkus med forestillinger hver kveld i juli og august ved togovergangen mot Techirghiolsjøen. Også et par store selvbetjeningsrestauranter har egen barneavdeling med uteleker for barn. I tillegg kan man leie rideturer på små muldyr på stranda - og tre ulike tivoli er plassert på ulike steder i badebyer.

Badeland i Eforie

Mamaia er den største og mest moderne badebyen, med en stor vannpark, elegante hoteller, et hektisk ute – og natteliv og tilbud i alle kategorier. Sommersesongen er offisielt fra 1 mai til 15 september, med juli og august som desidert toppsesong. Romania er fortsatt svært billig sett med skandinaviske øyne når vi snakker om det å spise og drikke ute, og delta i fornøyelser.

Infotjenester fra norsktalende guide, faste møtetider på hotellet ved Svartehavet, første møte med en aktivitetsbrosjyre om Eforie Nord og prat om byen på norsk.

Inkludert i reisen

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å bestille

Viktig informasjon

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.