Firmaturer, seminarer, turer og teambuilding for bedrifter

Pris

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

VisitRomania organiserer seminarer, firmaturer og teambuilding i Romania. Blant våre kunder er Exxon Mobile, Plantasjen, Telia, og Skatteetaten.
Det er mange muligheter for firmaturer i Romania. Vi kan nevne steder som Bucuresti, Transylvania og Donaudeltaet. Vi garanterer det beste utstyret for seminarer og konferanser, profesjonelle folk, gode referanser fra våre norske partnere og god oppfølging fra VisitRomania.

Hvorfor ikke prøve et ny sted og et nytt land for julebord, kick - off, for en sommeravslutning eller for vanlige firmaturer?

Vi arrangerer seminarer, firmaturer og teambuilding i Transylvania, i hovedstaden Bucuresti og på Green Village i Donau Deltaet!

Noen av våre partnere som har bestillt seminarer i Romania via oss er: Telenor, Telia eller Plantasjen.

I Bucuresti arrangerer vi teambuilding og seminarer på Grand Hotell Continental 5* med utflukter til Therme som er Europas største spa og til Draculaslottet.

Grand Hotell Continental

GREEN VILLAGE


Oppdag en av de vakreste stedene i verden, stedet der elven Donau møter Svartehavet. Green Village Resort kombinerer eventyr og dyreliv med avslapning og komfort. Dette er et unikt sted for ferien din: naturparadiset Donaudeltaet i Romania   Green Village Resort er delt inn i tre områder år det gjelder overnatting og tjenester -; Egreta-området, Stark Alb-området og Lebada | Pelicanul-området.  

Her kan du lære nye ting og tilbringe ferien i utendørsbassenget og i den organiske hagen Boligkapasiteten er på totalt 88 rom - dobbeltrom, hver med en generøs terrasse, 2 og 3-roms leiligheter og et penthouse med utsikt over Donau sine innsjøer og kanaler.  

Villaene har komfortable stuer, intime kroker for rekreasjon, bambusmøbler og nøye utvalgte overflatematerialer oppfyller høye krav til overnatting. Rommene er fullt utstyrte med minibar og klimaanlegg.  

Vi organiserer også fotball- og strandvolleyballmesterskap. Du kan fiske eller du kan leie kajakker og dra på opplevelser med vennene dine. Uansett hva du velger, kan du finne alt utstyret du trenger i resepsjonen
Aktiviteter:

Turer i Donaudeltaet
Sykkelturer
Skattejakt i tettstedet Sfântu Gheorghe
Utforske landsbyen og mange andre opplegg

Inkludert i reisen

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å bestille

Viktig informasjon

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.