Fotballturen du aldri glemmer / EM-kvalifisering : Romania - Norge 14 -16 oktober

14-16 oktober
Pris
3900 NOK

Fotballtur til Romania. Norge skal spille EM-kvalifisering mot Romania den 15 oktober i Bucuresti. Bli med å heie på Norge!

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
2
Netter
Dato/sesong:
14-16 oktober
Ledige plasser:

DAG 1

Mandag 14 oktober

Egen transport fra Oslo. Ankomst Bucuresti. Transfer fra flyplassen til Hotel Ibis Parlamentpalasset 3*. Hotel Ibis Palatul Parlamentului ligger i sentrum av byen, nær parlamentpalasset, og tilbyr pent innredede rom med gratis Wi-Fi. Alle boenhetene har klimaanlegg, kabel-TV samt eget bad med dusj og gratis badeprodukter. Hotellet ligger 20 km fra Otopeni lufthavn.

Fritid i Gamlebyen på kvelden.

Ibis Hotell

DAG 2

Tirsdag 15 oktober

Frokost på hotellet (inkludert)

For det som ønsker det, tilbyr vi gratis guidet tur i byen med besøk i blant annet Parlamentspalasset. Det vil bli lunsj i sørøst-europas største ølhall i Herastrauparken. Mat og drikke her betales av den enkelte.

Vi blir på ølhallen utover ettermiddagen, og drar samlet til Nasjonalarenaen hvor det er avspark kl 20.45. Våre guider følger til/fra kamp. De som ikke ønsker guidet tur, benytter dagen etter eget ønske og tar seg til kampen på egen hånd. Våre guider vil forklare enkleste reisemåte.

Stopp for lunsj i Sørøst - Europas største ølhall i Herastrauparken i Bucuresti som heter Ølhallen H. Ølhallen er plassert i Pavilionul H og har 2000 sitteplasser inne og 1000 plasser ute med 120 personer som er fast ansatt i hallen.

Sørøst - Europas største ølhall - Ølhallen H

Fotballkamp Romania - Norge på Nasjonalarenaen fra kl 20.45.

Den nye Nasjonalarenaen i Bucuresti er Romanias største fotballstadion med plass til 55600 tilskuere og ble åpnet i 2011. Arenaen eies av Bucuresti by. Stadionet har et areal på 108 000 m² og en høyde på seks etasjer. Bygningen inkluderer en underjordisk garasje med 200 parkeringsplasser, 40 losjer med 12 seter hver, flere konferanserom og restauranter. Stadionet har 94 tilgangsveier, noe som gjør at samtlige tilskuere kan evakueres på 20 minutter. Arenaen er også utstyrt med en videokube, plassert over banesentrum, utstyrt med 4 skjermer på 30 m² hver. Den nye Nasjonalarenaen er også bygget på samme sted som det gamle nasjonalstadionet som stod ferdig i 1953.

Nasjonalarenaen

DAG 3

Onsdag 16 oktober

Frokost på hotellet (inkludert)

Transfer til flyplassen etter frokost.

Gamlebyen i Bucuresti

Inkludert i reisen

  • 2 overnattinger med frokost på Hotel Ibis 3* i sentrum av byen
  • transfer tur/retur flyplassen
  • tur i byen med guide
  • inngangsbilletter
  • kampbillett / våre guider er også med gruppa på kampen

Ikke inkludert i reisen

  • Flybillettene og måltider er ikke inkludert
Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Om ønskelig gir vil gunstige tilbud på ekstra overnatting!

Send uforpliktende forespørsel, betal senere.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.