Langhelg i Bucuresti kombinert med tur til Draculaslottet

Pris
4900

Med sin dramatiske beliggenhet på toppen av en høyde og arkitektur som oser av mystikk er det ikke rart at Branslottet er Romanias aller mest kjente severdighet.

Min gruppe: 
2
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
3
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Bucuresti

Den billigste byen i Europa for nordmenn er Bucuresti i Romania, ifølge nettavisen.no.  

Den amerikanske utgaven av "Vogue" oppfordrer sine lesere å besøke Bucuresti, på grunn av sin "strålende kreativitet og utvikling». «Vogue» lister opp en rekke steder som bør besøkes i Bucuresti, blant annet flere restauranter, museum og et parfymeri (!).

Bucuresti har blitt en magnet for turister som liker "City Breaks». Romania er et billig shoppingland, særlig for nordmenn. Med direkte fly fra Gardermoen og Torp, har også stadig flere nordmenn funnet veien til Bucuresti. Byen har langt mer å by på enn barer og shopping; her er store og flotte parker, en rekke museer og utstillinger, historiske bygninger og flere aktivitetstilbud både inne og ute!

Buchuresti har i dag over 2 millioner innbyggere og er den byen i Øst-Europa som har vokst mest siden 2000.

Den Rumenske Atheneum
Parlamentpalasset

Draculas slott

Bran slott ligger tre timers tur fra Bucuresti på vei mot Brasov i Transylvania. Karakteren til Bram Stoker,forfatteren av boken Dracula, er en transilvansk greve som bor i et slott plassert på en klippe høyt over en dal og med en strømmende elv under seg, i fyrstedømmet Transilvania. I landsbyene som ligger rundt Bran verserer det en folketro som inneholder onde ånder som kalles spøkelser, eller “strigoi”. Kanskje du møter på noen av disse under ditt besøk?

Le Boutique Hotel Moxa

Dette hotellet har en glimrende beliggenhet, midt i hjertet av Bucuresti, på den kjente boulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, i tillegg finner du både salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, et fitness senter og et spa-senter. Alle rom har selvfølgelig gratis Wi-Fi-tilgang.

Hotell Le Boutique MoxaInkludert i reisen


  • 3 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av BucurestI
  • Frokost
  • Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet
  • Transfer tur/retur flyplassen
  • Transfer med guide til Draculaslottet. Turen tar circka 3 timer en vei
  • Inngangsbilletter på Draculslottet

Ikke inkludert i reisen

  • flybilletter
  • andre måltider
Trykk her for å bestille

Viktig informasjon

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.