Langhelg i Bucuresti kombinert med tur til Draculaslottet

Pris
4900

Med sin dramatiske beliggenhet på toppen av en høyde og arkitektur som oser av mystikk er det ikke rart at Branslottet er Romanias aller mest kjente severdighet.

Min gruppe: 
2
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
3
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Om

Bucuresti

Den billigste byen i Europa for nordmenn er Bucuresti i Romania, ifølge nettavisen.no.  

Den amerikanske utgaven av det berømte magasinet "Vogue", oppfordrer utenlandske turister til å besøke Bucuresti, hovedstaden i Romania for sin "strålende kreativitet og utvikling». Flere restauranter, et museum og et rumensk parfymeri er inne på listen over steder som utgiverne mener leserne bør besøke i Bucuresti.

Bucuresti har blitt en magnet for turister som liker "City Breaks». Romania er sett på som et billig shoppingland. Norske turister kommer òg i et større antall enn tidligere på grunn av direkteruten til Blue AIR fra Gardermoen og Wizzair fra Torp til Bucuresti. Men Bucuresti har langt mer å by på enn barer og shopping; her er store og flotte parker, en rekke museer og utstillinger, historiske bygninger og flere aktivitetstilbud både inne og ute!

Med sine over 2 millioner innbyggere er Bucuresti ifølge FN sitt Habitatkontor den byen i Øst-Europa som har vokst mest siden 2000.

Den Rumenske Atheneum
Parlamentpalasset

Om

Draculaslottet

Bran slott ligger tre timers tur fra Bucuresti på vei mot Brasov i Transylvania. Karakteren til Bram Stoker, Dracula, er en transilvansk greve som bor i et slott plassert på en klippe høyt over en dal og med en strømmende elv under seg, i fyrstedømmet Transilvania. I landsbyene som ligger rundt Bran verserer det en folketro på onde ånder som kalles spøkelser, eller “strigoi”.


Om

Hotellet Le Boutique Hotel Moxa

Hotellet har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Hotell Le Boutique MoxaInkludert i reisen


  • 3 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av BucurestI
  • Frokost
  • Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet
  • Transfer tur/retur flyplassen
  • Transfer med guide til Draculaslottet. Turen tar circka 3 timer en vei
  • Inngangsbilletter på Draculslottet

Ikke inkludert i reisen

  • flybilletter
  • andre måltider
Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.