Nytt fra i år: Inn i det ukjente. Tur til det UNESCO-vernede Donaudeltaet og Svartehavet

Pris

Donau slanger seg nesten 290 mil fra Tyskland til utløpet i Svartehavet. På sin ferd mot østerled renner den grenseløse vannveien gjennom åtte land og fire hovedsteder. Men den har det ikke travelt med å nå endestasjonen i Svartehavet. Helt nord i Romania og på grensen til Ukraina tar den form som en gaffel, og tre ulike elver kjører sitt eget løp helt ut til havet. Det er nettopp denne siste delen av Europas nest lengste elv som er den vakreste. Et frodig område av innsjøer, kanaler, elveløp og øyer om hverandre. Et yrende fugleliv dominerer området, der pelikanene er de mest markante. 300 sorter; derav terner, svaner, rødgjess og ender. Det finnes 75 fiskearter, og de lokale fiskerne utnytter kaviaren, havkatten, karper, sild og abbor. Honning og vannmeloner selges også av lokalbefolkningen langs breddene.Ulv, slanger og skilpadder finnes i enkelte Deltaområder.

Min gruppe: 
6
Stk
Max gruppe: 
28
Stk
Overnattinger:
10
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:
20

Dag 1

Torsdag

Avreise fra Oslo Gardemoen med direkte flyselskapet Blue Air. Ankomst til Bucuresti, Romania. Flytid 3 timer og 10 min. Transport fra Henry Coanda flyplass til Hotell Le Boutique Moxa 4* for tre overnattinger med frokost inkludert

Le Boutique Hotel Moxa har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Dag 2

Fredag

Transfer til Donaudeltaet. Åte overnattinger på ..

Birdwatchingutflukter i sumpområder der pelikanene dominerer.  Båtturer med kanoer i de virkelige sumpområdene der man forsvinner inn i gresset. Møte med lipovenene i området, med russisk mat og drikke og dansekurs. Badetur ute ved Svartehavsmunningen. Kitesurf-kurs for de som vil lære dette.  Endagskurs i lokal fiskerettlaging for de som vil. Fotosafari på øde øyer i området  En dag i Tulcea med fest på falezaen og mye mer.

Inkludert i reisen

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send uforpliktende forespørsel, betal senere.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.