Opplev Charlie Siem i Bucuresti

29.09 - 3.10.2019
Pris
6900 NOK i dobbeltrom / tillegg for enkeltrom 800 NOK

Vi inviterer alle musikk – og kulturelskere på tur til Bucuresti. Den berømte fiolinisten Charlie Siem holder konsert i Bucuresti.

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
4
Netter
Dato/sesong:
29.09 - 3.10.2019
Ledige plasser:
50

Dag 1

Søndag 29.09.2019

Transfer fra flyplass til Le Boutique Hotell Moxa. Ankomsttid avhenger av hvilket fly du velger.

Le Boutique Hotel Moxa 4* har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Le Boutique Hotell Moxa 4*

Dag 2

Mandag 30.09.2019

Tur i byen med guide etter frokost. Besøk til Parlamentpalasset, den nest største bygning i verden etter Pentagon, er inkludert i prisen. Bli kjent med den rumenske hovedstaden. I løpet av turen vil du se det nasjonale kunstmuseet, revolusjonsplassen, konsertstedet The Romanian Athenaeum og andre viktige landemerker i byen.

Parlamentpalasset

19:00 Ekstraordinær konsert med Charlie Siem på Den Rumenske Atheneum. Han er født i London av en norsk far og en britisk mor. Siem begynte å spille fiolin i en alder av tre år etter at han hørte Yehudi Menuhin spille Beethovens fiolinkonsert. Charlie bruker en  Guarneri del Gesù-fiolin fra 1735 som tilhørte fiolinisten Yehudi Menuhin – en av de beste elevene til George Enescu – Romanias største komponist. Sammen med ham på denne konserten er den israelske pianisten Isamar Golan.

Charlie Siem
Charlie Siem

Dag 3

Tirsdag 1.10.2019

Tur med guide etter frokost. Turen går til Casa Ceausescu. "Ceausescuhuset" var i et kvart århundre den private boligen til Nicolae og Elena Ceausescu og deres barn Nicu, Zoia og Valentin.

Ceausescuhuset

Lunsj

Vi fortsetter dagen med et besøk i Landsbymuseet, et utemuseum som viser det tradisjonelle rumenske bygdelivet.

Landsbymuseet

Dag 4

Onsdag 2.10.2019

Fridag. Vi anbefaler en tur til Therme som er Europas største spa. Et gigantisk thermisk bad med navnet Therme Bucuresti åpnet i januar 2016 ca 10 minutter utenfor den rumenske hovedstaden. Therme Bucuresti er Europas største i sitt slag. Rundt 1000 besøkende kan nyte området samtidig, i bassenger med 800000 levende planter rundt, spa, termiske basseng, badeland, 6 tørre badstuer, 4 våte badstuer, 16 rutsjebaner osv.

Therme spa

Dag 5

Torsdag 3.10.2019

Transfer til flyplassen.

Inkludert i reisen

 • 4 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av Bucuresti
 • Frokost
 • Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet
 • Transfer tur/retur flyplassen
 • Konsert med Charlie Siem
 • Tur med guide dag 2
 • Inngangsbilletter i Parlamentpalasset
 • Tur med guide dag 3
 • Inngangsbilletter i Ceausescuhuset
 • Lunsj
 • Inngangsbilletter i Landsbymuseet

Ikke inkludert i reisen

 • Flybilletter
 • Måltider som ikke er nevnt i programmet
 • Andre aktivieter eller tilleggstjenester
Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Blue Air som er et lavkostflyselskap flyr direkte fra Gardermoen til Bucuresti på søndag og retur på torsdag. Flere info om flybilletter med Blue Air finner dere her: https://www.blueairweb.com/nn/no/

Avhengig av dine ønsker / interesser kan vi legge til andre aktiviteter eller opplevelser som for eksempel en urban gourmettur, et stopp på en vinbar med vinsmaking eller middag på restauranter som tilbyr raffinert mat

Send uforpliktende forespørsel, betal senere.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.