Spatur til Therme, Europas største spa

Pris

Bucuresti har historiske linker til Paris, er preget av arkitektonisk galskap og omtales som det nye Berlin. Bucuresti er både overraskende og forvirrende.

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
3
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:


Torsdag

Avreise fra Oslo. Flytid 3 timer og 10 min. Transport fra Henry Coanda flyplass til Le Boutique Hotell Moxa 4* for tre overnattinger.


Le Boutique Hotell Moxa har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotell Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.


Fredag

Tur i byen med guide etter frokost. Besøk til Parlamentpalasset*, den nest største bygning i verden etter Pentagon, er inkludert i prisen. Bli kjent med den rumenske hovedstaden. I løpet av turen vil du se det nasjonale kunstmuseet, revolusjonsplassen, konsertstedet The Romanian Athenaeum og andre viktige landemerker i byen.


Lunsj


Lørdag

I dag kan du glede deg over Therme Bucharest - det største fritids- og underholdningssenteret i Europa som inkluderer den største sandstranden i Europa, kalt Sand of Therme (30.000 m²). Avslappingssenteret har 10 svømmebassenger, 6 tørre badstuer, 4 våte badstuer og 16 rutsjebaner.


Med alle de 800 000 levende planter og palmene som inngår i senterets tørre områder er også Therme Bucuresti blitt Romanias største botaniske hage. Therme Bucuresti kan ta imot 4000 gjester samtidig.


Senteret er delt inn i tre hovedområder. Galaxy - for alle, men spesielt barnefamilier. Et badeland i megaklassen med mange aktiviteter, inkludert bølgebassenger. The Palm - for voksne som vil slappe av, områdets største bassenger med botanisk hage. Her har ingen barn under 16 år adgang uten i følge med foreldre. Elysium - en luksusspa med ulike tilbud. Vanntemperaturen er 33 grader og lufttemperaturen som en rumensk sommer.


Søndag

Transfer til flyplassen.

Inkludert i reisen

3 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av Bucuresti

Frokost

Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet

Transfer tur/retur flyplassen

Standard inngangsbilletter til Therme, Europas største spa (Tillegg for andre avdelinger kan betales på stedet)

4 timer tur i byen med guide

Inngangsbilletter i Parlamentpalasset

Lunsj etter turen med guide

Ikke inkludert i reisen

‍Ikke inkludert i reisen

• Flybilletter


• Måltider som ikke er nevnt i programmet


• Andre aktiviteter eller tilleggstjenester


• Transferen til Therme Spa er gratis med ekspressbuss som drar fra sentrum av byen

Trykk her for å bestille

Viktig informasjon

**Blue Air, som er et lavkostselskap, flyr direkte fra OsloGardermoen til Bucuresti tre ganger i uka fra 500 NOK tur/retur

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.