Vin i våre naboland – Sverige og Danmark inkl. Bornholm

Juli 2020
Pris

VisitRomania har innledet et samarbeid med Smak&Behag kulturreiseklubb. Vi har tidligere samarbeidet om vinsmakingen, kulturkvelder og reiser. Smak&Behag har drevet med kulturrurer i over 5 år med turer over hele Europa. Vi ser at det kan bli vanskelig med turer utenfor Skandinavia med det første og ha bl.a. sett på vintur til våre naboland Sverige og Danmark.

Min gruppe: 
15
Stk
Max gruppe: 
40
Stk
Overnattinger:
6
Netter
Dato/sesong:
Juli 2020
Ledige plasser:
30

Dag 1

Mandag

Avgang Oslo kl. 09.30. Kjører til Gøteborg for lunsj (ca. 3 t 20 min.) Fortsetter til Mølle i Skåne (ca. 2 t 30 min). Middag på hotellet/restaurant. Få en av de lokale vinprodusentene til å komme å fortelle + at de eventuelt tar ut vinen til maten.

Mølle i Skåne

Dag 2

Tirsdag

Besøk på vingård 1. Kjøret til Sofiero slott for guidet tur og lunsj (ca. 45 min). Omvisning med lunsj på dette vakre slottet. Kjører tilbake til Mølle via Strandveien/Höganas.

Besøk på Arilds vingården. Middag på en av restauranten eventuelt med lokaltvin og foredrag.

Arilds vingård

Dag 3

Onsdag

Vi kjører fra hotell kl. 10.00 til Ystad hvor vi skal ha fergen over til Bornholm (ca. 1 t 50 min). Fergen tar ca. 3 timer. Ankomst Rønne ca. kl. 00,00. Vi kjører til hotellet som vi skal bo i 2 netter.

Bornholm i Danemark

Dag 4

Torsdag

Tur i byen med guide.

Besøk på vingården Lille Gadegord

Vinsmaking og lunsj.

Middag. Retur til hotellet.

Dag 5

Fredag

Ferge tilbake til Ystad i Sverige (3 timer). Kjører så til Næstved i Danmark, (ca.2 t). Her skal vi besøke Danmarks 5 på topp vingårder Vesterhavegaarden Vingaard. Overnatting på ..

Vesterhavegaarden vingård

Dag 6

Lørdag

Vi fortsetter så til Ranum og til «Glenholm Vingard» ikke så lang fra Aalborg, som også ligger på 5 på topp vingårdene (3 t 45 min). Stopp for lunsj underveis.

Glenholm vingård

Dag 7

Søndag

Avgang fra hotellet til Fredrikshavn der vi skal ha fergen over til Gøteborg. Vi fortsetter fra Gøteborg hjem til Oslo.

Smak og behag vinklubb på tur

Inkludert i reisen

  • måltider
  • transport
  • guide
  • vinsmakinger
  • inngangsbilletter

Ikke inkludert i reisen

  • tips til sjåfør og guide
Trykk her for å bestille

Viktig informasjon

Smak&Behag kulturklubb er en klubb for folk som er “sultne” på opplevelser innenfor kulturens verden. Som navnet sier, så dekker vi de fleste katogorier bl.a. på våre reiser eller arrangement i inn- og utland. Klubben drives på idealistiske grunnlag. Følg oss på vår hjemmesde: www.smak-behag.no, der finner du våre turer og arrangement.

Send uforpliktende forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.