tematurer

Rideferie i transilvanske landsbyer

"Rideferie i Transilvania", arrangert av VisitRomania har blitt tatt ut i en topp 8 liste med de beste reiseeventyr fra 2017 i Dagsavisen

Les mer og send forspørsel her

Sykkeltur - Det Saksiske Transilvania

Transilvania! Et magisk område, en region der tiden har stått stille, unikt i sitt slag i Europa! Bli med å sykle en uke i Romania, over åser og gjennom urørte idylliske beiter.

Les mer og send forspørsel her

Fototur i Maramures

Denne høsten inviterer vi deg med på en unik fototur. Fargene, Tåken, Kirkene, Mocanita, Landsbyene, plommebrennevinet, ovnene, vannmøllene, de små husene, soloppgangene og - nedgangene.

Les mer og send forspørsel her

Sykkeltur - Vinåsene i Dealu Mare

Bli med å sykle i Romania, gjennom de solfylte vingårdene i Dealu Mare, i Prahova fylke! Dette er en nydelig 6-dagers sykkeltur over åser dekket med fantastisk skog og vinranker.

Les mer og send forspørsel her

Slottene i Transylvania

Du trenger ikke å oppholde deg mer enn et noen få dager i Tranislvania før du innser at det er et området hvor man kan reise bakover i tid.. På landsbygda i Transylvania virker tiden å ha stått stille. De gamle tradisjonene og skikkene står i sentrum og menneskene her lever enkelt liv, langt vekk fra maset og kaoset i byen.

Les mer og send forspørsel her

Eventyrtur med firehjulstrekk i landet til Dracula

Opplev den naturlige skjønnheten til den unike villmarken i Transilvania. Denne turen med firehjulstrekk er ideell for de som ønsker et avbrekk fra stess og det moderne liv, for å lade batteriene med positiv energi ute i naturen, langt vekk fra tettpakkede steder.

Les mer og send forspørsel her

BLI MED I VÅRT NYHETSBREV

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.